Partia Demokratike e Kosovës

PARTIA

Kurtan Kajtazi
U.D. Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit rural

I lindur më 1.2.1967, Smrekonicë, Vushtrri.

Profesioni: Mjek, magjistraturë e shëndetit publik ( e papërfunduar).

Specializant i Epidemiologjisë, Trainer nacional për imunizim

1999-2002: Mjek, Qendra Kryesore e Mjekësisë familjare,Vushtrri


2002-2005: Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, Dega -Vushtrri


2002-2007: Delegat i Kuvendit Komunal
Vushtrri dhe anëtar i Komitetit për politikë dhe financa, Kuvendi Komunal ,Vushtrri,


2005-2012,
2012 - , Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, dega në Vushtrri,


2005 -  , Anëtar i Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës,


2011-2014: Deputet i Kuvendit të Kosovës,


2011 2014: Anëtar i Komisionit parlamentar për të Drejtat e Njeriut, barazi gjinore,
  persona të pagjetur dhe peticione,


2008-2010: Konsulent i jashtëm pranë NP “FreabKosova”


2007-20011: Konsulent në NTP “Pentagon”

2017-   , Anëtar i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës


2016-2017: Zëvendësministër, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit rural, Qeveria e Kosovës.