Partia Demokratike e Kosovës

PARTIA

Kryesia e PDK-së

ANËTARËT E KRYESISË SË PARTISË DEMOKRATIKE TË KOSOVËS

NR. EMRI DHE MBIEMRI

1.      KADRI VESELI - Kryetar
2.      ENVER HOXHAJ - Zëvendëskryetar
3.      HAJREDIN KUÇI - Nënkryetar
4.      ARSIM BAJRAMI - Nënkryetar
5.      FLORA BROVINA – Nënkryetare për GD
6.      MEMLI KRASNIQI - Nenkryetar
7.      BAJRUSH XHEMAJLI- Nënkryetar
8.      URAN ISMAILI-  Nënkryetar                                                            
9.      REXHEP HOTI - Nënkryetar
10.   ZENUN PAJAZITI- Nënkryetar sipas funksionit
11.   GANI KOCI- Nënkryetar
12.   BASRI MUSMURATI - Sekretar
13.   JUSTINA PULA -  Kryetare e GDK
14.   SHPRESA RAMA- Kryetare e RDK
15.   AZEM SYLA
16.   XHAVIT HALITI
17.   ADEM GRABOVCI
18.   LAURA ZHERKA
19.   RRUSTEM MUSTAFA
20.   NAIT HASANI
21.   SAFETE HADERGJONAJ
22.   BESIM BEQAJ
23.   ELMI REÇICA
24.   DHURATA HOXHA
25.   FEHMI MUJOTA
26.   IDRIZ VEHAPI
27.   AGIM ÇEKU
28.   FATMIR XHELILI
29.   BERAT LUZHA
30.   EMIN KRASNIQI
31.   BLERAND STAVILECI
32.   BLERTA DELIU
33.   GANIMETE MUSLIU
34.   FERAT SHALA
35.   SELVIJE HALIMI
36.   ABDYL YMERI
37.   DRITA KADRIU
38.   SOKOL BASHOTA
39.   ZAHRIJE JUSUFI
40.   KURTAN KAJTAZI
41.   ABELARD TAHIRI
42.   BEATRISA PISTA
43.   BESIM ILAZI
44.   MINIR KRASNIQI
45.   LATIF GASHI
46.   KADRI KASTRATI
47.   MIMOZA AHMETAJ
48.   HAJREDIN HYSENI
49.   LIRAK ҪELAJ
50.   HALIL SELIMI-  Administrator