Partia Demokratike e Kosovës

LAJMET E FUNDIT


Kadri Veseli: Me PDK-në dhe Agim Aliun, Ferizaj shndërrohet në një nga qendrat kryesore të zhvillimit ekonomik

23.09.17

Dhurata Hoxha: Mitrovicës do t'i prijë krenaria e saj, Valdete Idrizi

23.09.17

TUBIM MADHËSHTOR DHE PËRKAHËS PËR KRYETAREN E ARDHSHME TË MITROVCIËS, VALDETE IDRIZI

24.09.17

KRYETARI VESELI VIZITON FAMILJEN E UDHËHEQËSIT TË TORCIDES

24.09.17

ECJE NËPËR QYTET, TAKIM ME QYTETARËT, VIZITË NË FAMILJE DHE KOMPANI

23.09.17

KRYETARI VESELI VIZITON SHOQATA E DALA NGA LUFTA E UÇK-së NË MITROVICË

23.09.17

Dhurata Hoxha: PDK edhe në Gjakovë tejkalon kuotën gjinore për kuvendin komunal

23.09.17

REAGIM PËR MEDIA, DEGA E PDK-së NË PRIZREN

23.09.17

Veseli: Mitrovica nuk beson më premtimet boshe, do të ndryshojë me kryetaren Valdete Idrizin (VIDEO + FOTO)

23.09.17

Veseli: Vushtrrinë e presin ndryshime edhe më të mëdha në katër vjetët e ardhshëm me qeverisjen e PDK-së (VIDEO+FOTO)

23.09.17