Partia Demokratike e Kosovës

LAJMET E FUNDIT


Veseli: Miqësia dhe partneriteti me SHBA-të, esencial për zhvillimin e Kosovës (VIDEO+FOTO)

18.02.18

Kryetari Veseli: Dekada e dytë e shtetit, dekadë e transformimit ekonomik

18.02.18

KRYETARI VESELI VIZITOI MEMORIALIN E JASHARAJVE DHE VARRIN E SHABAN POLLUZHËS 

18.02.18

KRYETARI KADRI VESELI QËNDROI NË FAMILJEN E MARTIRIT MANAJ (VIDEO)

17.02.18

Veseli: Krenarë me partneritetin Kosovë-SHBA

17.02.18

Thirrja e Kadri Veselit për deputetët e Kuvendit

16.02.18

Kryetari Veseli: Jemi gjenerata më fatlume që patëm nderin të jemi pjesë e rrëfimit madhështor (video)

16.02.18

Zëvendëskryetari Hoxhaj: Lajm i mirë në prag të shënimit të 10 vjetorit të Pavarësisë!

16.02.18

Kryetari Veseli: Në këtë jubile të pavarësisë, izolimi i shtetit merr fund

16.02.18

Kryetari Veseli ngushëllon Familjen Ademi dhe Ali Ahmetin

16.02.18