Partia Demokratike e Kosovës

LAJMET E FUNDIT


Vehapi premton avancimin dhe përmirësimin e kushteve për të rinjtë

09.10.17

Veseli: Gjakovës do t’ia kthejmë shpirtin e ndërmarrësisë

09.10.17

Banorët e fshatit Marali i dhanë mbështetje PDK-së dhe kandidatit për kryetar të Malisheves, Mursel Gashit

09.10.17

Xhemajli premton rritjen e fondeve për bujqësi

09.10.17

Reagim i Partisë Demokratike të Kosovës, Dega Suharekë

09.10.17

Veseli: Më 22 tetor PDK do të fitojë shumicën e komunave

09.10.17

Sadikaj: Këto janë prioritet e qeverisjes sime në fushën e arsimit

09.10.17

Hajrullahu në Shalë : Shala është themeli i fitores sonë, të tjerët vetëm ëndërrojnë votën këtu

09.10.17

Agim Aliu: Këto do të jenë shtyllat kryesore të programit tim për zhvillimin ekonomik të Ferizajt

09.10.17

Veseli: Prizreni, motor dhe model i zhvillimit ekonomik të vendit

09.10.17