Partia Demokratike e Kosovës

LAJMET E FUNDIT


Blerand Kadrijaj: Ndër prioritetet e mia: Përmirësimi i shërbimeve publike, uji i pijes, higjiena dhe ujitja e pronave bujqësore

12.09.17

Ministri Gashi: Majlinda Kelmendi është krenaria e Kosovës

12.09.17

Ministri Tahiri priti në takim ambasadorin e SHBA-së, Greg Delawie

12.09.17

Valdete Idrizi në Lagjen Ilirida: Do ta ndryshojmë gjendjen, të aktivizohen gratë

12.09.17

PDK-Dega në Mitrovicë: Reagim ndaj postimit në fb të fshatit Vllahi

12.09.17

Dega e PDK-së në Kllokot: Të hetohen keqpërdorimet e kryetarit të Kllokotit

12.09.17

Partia Demokratike e Kosovës, Dega në Prizren, Raporti javor i aktiviteteve

12.09.17

Ramadan Hoti: Bujqësia dhe zhvillimi rural, një nga prioritet e qeverisjes time

12.09.17

Kryeparlamentari Veseli pranon raportin e vëzhguesve të BE-së për zgjedhjet në Kosovë

11.09.17

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili pranoi detyrën e re

11.09.17