RDK

Kryesia e Rinisë
Demokratike
të PDK-sëKryesia e Rinisë Demokratike të PDK-së:


1. Donjet Bislimi- Kryetar

2. Granit Geci- Sekretar Organizativ

3. Triumf Sadikaj- Sekretar për çështje elektorale- aktualisht ndodhet në ShBA

4. Shqiptar Novosella- Nënkryetare për media dhe rrjete sociale

5. Florent Lushtaku- Nënkryetar për çështje programi

6. Frederika Morina- Nënkryetare për bashkëpunim me palët tjera

7. Albërim Badallaj- Ushtrues Detyre i Sekretarit për çështje elektorale

8. Arbnora Salihu- Anëtare e Kryesisë

9. Medina Brahaj- Anëtare e Kryesisë

10. Egzon Zariqi- Anëtar i Kryesisë

11. Shqiptar Novosella- Anëtar i Kryesisë

12. Floretë Zejnullahu- Anëtare e Kryesisë

13. Endrit Spahiu- Anëtar i Kryesisë

14. Kujtim Rizani- Anëtar i Kryesisë

15. Rijad Haliti- Anëtar i Kryesisë

16. Syna Osmanollaj- Anëtare e Kryesisë

17. Arian Tahiri- Anëtar i Kryesisë

18. Lorik Maxhuni- Anëtar i Kryesisë

19. Saimir Dinaj- Anëtar i Kryesisë

20. Diana Krasniqi- Anëtare e Kryesisë

21. Gentian Nevzadi- Anëtar i Kryesisë

22. Jona Arifi- Anëtare e Kryesisë

23. Valmir Sahiti- Anëtar i Kryesisë

24. Ermin Shehu- Anëtar i Kryesisë

25. Shkumbim Bytyqi- Anëtar i Kryesisë

26. Lirianda Dahsyla-Anëtare e Kryesisë

27. Valmor Qetaj- Anëtar i Kryesisë