Krasniqi bën homazhe për Zahir Pajazitin: Nuk ka asgjë më të shtrenjtë sesa liria

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, së bashku me bashkëpunëtorë, ka bërë homazhe nê 27 vjetorin e rënies së Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha.

“Nuk ka asgjë më të shtrenjtë sesa liria. Duke e ditur këtë, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha u organizuan kundër pushtuesit dhe robërisë, sepse, ata, lirinë që kishin në zemrat dhe mendjet e tyre, e donin për të gjithë Kosovën”, shkruan Krasniqi.

Postimi i plotë:

Nuk ka asgjë më të shtrenjtë sesa liria. Duke e ditur këtë, Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu dhe Edmond Hoxha u organizuan kundër pushtuesit dhe robërisë, sepse, ata, lirinë që kishin në zemrat dhe mendjet e tyre, e donin për të gjithë Kosovën.

Për këtë ideal, ndër pushkët e para të lirisë, dhanë edhe jetën më 31 janar të vitit 1997, duke u shndërruar në shembull dhe frymëzim për gjeneratën e artë të burrave dhe grave të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lavdi e përjetshme për heronjtë e Kosovës! 🌹

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=894327852065946&id=100044662171388&mibextid=Nif5oz

PDK.info use cookies to give you a better navigation experience on our site. As soon as you continue the tour, we assume you accept the cookies policy. Learn more about the cookie policy we use here.