Kryetari i të rinjve të PDK-së zgjedhet zv-president i EDYN, ndër rrjetet më të mëdha rinore në Evropë

Kryetari i Rinisë Demokratike të Kosovës, Donjet Bislimi, është zgjedhur Zv. President i EDYN-it, një nga rrjetet më të mëdha të liderëve rinor të të gjitha fushave në Europë, me mbi 23 shtete anëtare dhe ndër projektet më të suksesshme të USAID-it, NDI-it dhe IRI-it.

Bislimi ka shkruar në faqen e tij në Facebook se për marrjen e detyrës së zv.presidentit kishte besim nga lidershipi i EDYN-it, Presidentit dhe partnerëve tanë amerikanë dhe europian.

Deklarata e plotë kryetarit të të rinjve të PDK-së, Donjet Bislimi:

https://www.facebook.com/100044392900582/posts/471042507718842/?sfnsn=mo

PDK.info use cookies to give you a better navigation experience on our site. As soon as you continue the tour, we assume you accept the cookies policy. Learn more about the cookie policy we use here.