Kryetari Krasniqi priti në takim znj. Onorato dhe z. Gorani nga IRI

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka pritur në takim, përfaqësuesit e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI), znj. Marta Onorato dhe z. Arbër Goranin me të cilët ka diskutuar për bashkëpunimin e suksesshëm disavjeçar.

Z. Krasniqi ka shkruar se “Onorato dhe Gorani më njoftuan edhe me projektet për vitin 2023, për të cilat, si PDK, u zotuam se do të jemi aktiv dhe të përgjegjshëm në përforcimin e këtij bashkëpunimi dypalësh”.

Postimi i plotë i Krasniqit:

Sot prita në takim Marta Onorato dhe Arbër Goranin nga Instituti Ndërkombëtar Republikan (IRI), me të cilët diskutuam për bashkëpunimin tonë disavjeçar me shumë të arritura.

Përfaqësuesit e IRI-t i falënderova për angazhimin e vazhdueshëm të kësaj organizate në mbështetjen e vizionit të PDK-së për fuqizimin e grave dhe rinisë në vendimmarrje.

Onorato dhe Gorani më njoftuan edhe me projektet për vitin 2023, për të cilat, si PDK, u zotuam se do të jemi aktiv dhe të përgjegjshëm në përforcimin e këtij bashkëpunimi dypalësh.


PDK.info use cookies to give you a better navigation experience on our site. As soon as you continue the tour, we assume you accept the cookies policy. Learn more about the cookie policy we use here.