Memli Krasniqi falënderon Edi Ramën që vizitoi Thaçin në Hagë: Treguat që kujdeseni për Kosovën

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi e ka falënderuar kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama për vizitën e tij në Hagë, ku për më shumë se një vit mbahet si i akuzuar për krime lufte, ish-Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

Krasniqi ka thënë se kjo vizitë tregon kujdesin e Ramës për Kosovën dhe rikujton vlerat e përtejkufijshme mes dy vendeve.

Postimi i plotë i Memli Krasniqi:

Falemnderit nga zemra Kryeministrit Edi Rama për kujdesin vëllazëror që po tregon ndaj Kosovës. Sot, me vizitën e tij në Hagë, te Presidenti Hashim Thaçi, ai u kujdes për Kosovën dhe na rikujtoi se vlerat tona solidare janë të përtejkufijshme – siç ishin edhe në ditët më të vështira kur populli shqiptar i Kosovës po luftonte për lirinë e tij.

Kjo vizitë është nderim i lartë ndaj vlerave më të shenjta kombëtare e të historisë më kuptimplotë të popullit shqiptar - luftës së drejtë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, për mbrojtën e të cilave djemtë e saj po e bëjnë edhe një betejë.

Duke i kujtuar fjalët e Presidentit Thaçi, në letrën e tij për ju, z. Rama, shpresoj që sa më parë të takoheni duke frymuar nën qiellin e bukur dhe diellin që ngroh Shqipërinë dhe Kosovën.


PDK.info use cookies to give you a better navigation experience on our site. As soon as you continue the tour, we assume you accept the cookies policy. Learn more about the cookie policy we use here.