Mjaft me retorikë populiste, Kosova ka nevojë për stabilitet!

Është detyrë e jona si polikanë që së pari t’i përfaqësojmë qytetarët. PDK vazhdimisht i ka kërkuar Albin Kurtit që të punojë me qytetarët, por ai ka refuzuar. Në vend të kësaj, ai ka vazhduar të bëjë premtime të zbrazëta, me shpresë që njerëzit do ta votojnë sërish në zgjedhjet e ardhshme. Ai nuk po e kupton faktin se Kosova është në një pozitë të vështirë për momentin, dhe kriza që do të vijë do ta prekë secilin prej nesh. Nëse nuk punojmë së bashku, për të mirën e qytetarëve tanë, atëherë vendi ynë do t’i vuajë pasojat dhe e ardhmja jonë do të jetë në rrezik. Çka mendon ti?