PDK formon nëndegët e saj në Trieste dhe Firence të Italisë

Në Trieste dhe Firence të Italisë, janë mbajtur Kuvendet Zgjedhor të nëndegëve të PDK-së.

Në këto Kuvende, janë zgjedhur organet e reja drejtuese të nëndegës.

Patriot Krasniqi, kryetar i PDK-së në Itali ka thënë se do të vazhdojnë të fuqizojnë degën e kësaj partie në këtë vend. Prezent kanë qenë edhe drejtues të lartë të PDK-së nga qendra.

Ndërsa në rrjetin social, z. Enver Hoxhaj ka njoftuar edhe për themelimin e nëndegës në Firence, ku deklaron:

“Në Firencë të Italisë, patëm Kuvend të mrekullueshëm zgjedhor të nëndegës së PDK-së, me kryetar Leotrim Sejdiu. Me mbështetje të fortë nga bashkatdhetarët, që me mendje e zemër janë gjithnjë në Kosovë!”

PDK.info use cookies to give you a better navigation experience on our site. As soon as you continue the tour, we assume you accept the cookies policy. Learn more about the cookie policy we use here.