PDK përkujton viktimat e masakrave serbe në Qyshk, Zahaq, Pavlan e Llabjan

Në Qyshk, Zahaq, Pavlan dhe Llabjan të Pejës, 23 vite më parë, forcat paramilitare serbe masakruan në mënyrë makabre dhjetëra shqiptarë civilë të pafajshëm dhe të pambrojtur.

Sot, kujtojmë dhe nderojmë viktimat e këtyre masakrave, të vrarë padrejtësisht nga shërbyesit e një regjimi barbar e kriminal, të cilët fatkeqësisht ende nuk e kanë marrë dënimin e merituar.

Sakrifica e këtyre martirëve do të jetë përherë e mbuluar me lavdinë e përjetshme të historisë së lirisë së Kosovës.