Shëndetësia

Pas ekonomisë, me Uran Ismailin prezantuam planin e rimëkëmbjes së shëndetësisë në Kosovë. Vaksinimi 70% i popullatës, mjekë për çdo familje, sigurime shëndetësore, barna falas, rritje pagash për mjekë dhe infermierë, si dhe ndërtimi i spitalit të Prishtinës - janë vetëm disa nga zotimet e PDK-së. Bashkë do ta rimëkëmbim shëndetësinë.

#Shpërndaje në mbështetje të rimëkëmbjes së shëndetësisë së Kosovës!