Sundimi i ligjit – i domosdoshëm apo i padobishëm?

Të premtën e kaluar i tërë vendi ishte i çuditur me mungesën e sundimit të ligjit gjatë diskutimeve të Zyrës për Çertifikim të Komisionit Zgjedhor. Këto praktika të tmerrshme janë bërë normë në Kosovën e Kurtit. Ne duhet kolektivisht t’i dënojmë dhe të i lëmë prapa praktikat e tilla. Nëse ne nuk e ngrisim zërin, Albin Kurti do të vazhdojë të veprojë sikur ai të jetë mbi ligjin. Sikur ai të jetë mbi shtetin dhe institucionet më të rëndësishme të tij. Është detyrë e jona që të mbrojmë shtetin demokratik, pa marrë parasysh çmimin! Cka mendon ti?