Veteranët

Plani i rimëkëmbjes së politikës së jashtme dhe promovimit të Kosovës do t’i jap fund izolimit të qytetarëve dhe shtetit tonë. Si kryeministër i ardhshëm do t’i forcoj edhe më shumë lidhjet politike dhe ekonomike të Kosovës me miqtë ndërkombëtarë si SHBA-të, BE-në dhe ato vëllazërore me Shqipërinë.

Shpërndaje në mbështetje të rimëkëmbjes së politikës së jashtme.