Kryesia

ANËTARËT
E KRYESISË SË
PARTISË
DEMOKRATIKE
TË KOSOVËSKadri Veseli


Abelard Tahiri


Bajrush Xhemaili


Bedri Hamza


Betim Gjoshi


Blerta DeliuDonjet Bislimi


Eliza Hoxha


Elmi Reçica


Enver Hoxhaj


Ganimete Musliu


Fehmi MujotaFloretë Zejnullahu


Hajredin Kuçi


Ilir Kurtishi


Luljeta Veseli-Gutaj


Memli Krasniqi


Migjen KelmendiMuzafer Shala


Safete Hadërgjonaj


Sami Lushtaku


Shaqir Totaj


Uran Ismaili


Valdete Idrizi, dhe


Xhavit Haliti

Emërimet e Kryesisë së PDK-së, më 22 janar 2020:

Uran Ismaili – Sekretar i Përgjithshëm i PDK-së;

Agim Aliu, nënkryetar;

Shaqir Totaj, nënkryetar;

Donjet Bislimi, nëkryetar, sipas funksionit- Kryetar i RDK

Abelard Tahiri, Udhëheqës i Departamentit për Çështje Organizative;

Betim Gjoshi, Udhëheqës i Departamentit për Çështje Elektorale;

Blerand Stavileci, Drejtor Ekzekutiv i partisë;

Hajredin Kuçi, udhëheqës i Departamentit për Politika Programore;

Enver Hoxhaj, udhëheqës i Departamentit për Marrëdhënie Ndërkombëtare;

Elmi Reçica, udhëheqës i Departamentit për Çështje të Diasporës;

Sami Lushtaku, udhëheqës i Departamentit për Vlera të Luftës;

Xhavit Haliti, udhëheqës i Departamentit për Grupe të Interesit;

Migjen Kelmendi, udhëheqës i Departamentit për Media dhe Rrjete Sociale;

Muzafer Shala, udhëheqës i Departamentit për Rini dhe Inovacion;

Safete Hadërgjonaj, udhëheqëse e Departamentit Financa dhe Anëtarësi;

Bajrush Xhemajli, Udhëheqës i Departamentit për koordinim me deputetë, ekzekutivin dhe asamblistët;

Blerta Deliu-Kodra, udhëheqëse e Departamentit për Çështje Gjinore.