Partia Demokratike e Kosovës

LAJMET E FUNDIT

shiko të gjitha lajmet

Kadri Veseli: Me PDK-në dhe Agim Aliun, Ferizaj shndërrohet në një nga qendrat kryesore të zhvillimit ekonomik

23.09.17

Dhurata Hoxha: Mitrovicës do t'i prijë krenaria e saj, Valdete Idrizi

23.09.17

TUBIM MADHËSHTOR DHE PËRKAHËS PËR KRYETAREN E ARDHSHME TË MITROVCIËS, VALDETE IDRIZI

24.09.17

KRYETARI VESELI VIZITON FAMILJEN E UDHËHEQËSIT TË TORCIDES

24.09.17

ECJE NËPËR QYTET, TAKIM ME QYTETARËT, VIZITË NË FAMILJE DHE KOMPANI

23.09.17

TË ARRITURAT

Shiko të gjitha të arriturat e Partisë Demokratike të Kosovës

ANËTARËSOHU EDHE TI

Bëhu pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës

PROGRAMI

Partia Demokratike e Kosoves është krijuar në një moment të veçantë të historisë sonë. Pas luftës heroike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe dëbimit të pushtuesit serb, vendosjes së forcave ndërkombëtare, fillimit të organizimit dhe të ndërtimit të institucioneve të para demokratike të Kosoves, janë krijuar kushtet e përshtatshme për veprimtari politike publike.

BASHKOHU LISTËS SË NJOFTIMIT

Informacione përreth eventeve të ndryshme të lidhura me Partinë Demokratike të Kosovës